Skip Navigation LinksAPPlause

​​​APP

Éé​​n implementatie levert een APP voor zowel iOS, Android als Windows.  De APPs worden voor uw gebruikersorganisatie beschikbaar gesteld in de store.

android.pngwindows.png 

DevOps

Efficiënt 
* ​Gegarandeerde kwaliteit
* Één bouw- en beheerteam
* Continue delivery​

Meer weten?

Stuur ons een mail met uw vraag of neem contact met ons op. Wij lichten graag toe wat een APP voor toegevoegde waarde in uw organisatie kan hebben.

Download hier ​​onze brochure.

Partners

TIBCO.jpg ​

APPlause

Ontwikkeling en beheer van APPs wordt uitgevoerd door DEVOP-teams. Dit team verzorgt zowel de ontwikkeling als het beheer van de APP. Door zowel de beheer als bouwexpertise in één team onder te brengen is kennis altijd geborgd. Het team is gespecialiseerd in mobiele oplossingen en wordt continue bijgeschoold om de beste oplossing te realiseren.

Continuous Delivery zorgt ervoor dat het team zeer snel in staat is om een APP van ontwerp tot en met het opleveren uit te voeren. Deployments en testen worden geautomatiseerd uitgevoerd.         

DevOps figure.png 

​Efficiënt​​

Om te kunnen voldoen aan de levering van kwaliteits APPs met zeer korte doorlooptijden, is de ontwikkelomgeving volledig geautomatiseerd. Er wordt volledig geautomatiseerd een build gemaakt van de APP, voor alle platformen (iOS, A​ndroid en windows), automatisch getest en beschikbaar gesteld in de store. ​

Wanneer de APP gebruikt wordt, dan wordt deze gemonitord om verbeteringen te signaleren en om ervoor te zorgen dat uw omgeving blijft werken zoals u dit wilt.